butiken

Grönt är skönt!

Man blir glad av färg

Det kan kännas tröstlöst ibland, vintern är lång och vi börjar tröttna på mörker och kyla. Men, vi går mot ljusare tider, dagarna är redan en liten aning längre och det gillar vi. 

Vad kan vi göra för att må lite bättre i väntan på våren? Solen visar sig alltför sällan enligt mitt tycke men inomhus kan vi med lite färg förändra rummet så att det känns lite gladare och piggare. Var inte rädd att ta fram målarpenseln och sätt lite färg på pinnstolen som står i hörnet eller varför inte tapetsera bordsskivan på köksbordet med en glad tapet, lacka sedan över så håller det. Ni vet väl att vi har även tapeter i webshopen? Ett kanske lite enklare sätt att förnya är att byta ut en eller flera kuddar i soffan. Ett tips är att ha en vår/sommar uppsättning och en höst/vinter uppsättning. Till våren vill vi kanske ha det lite ljusare än till hösten då vi kanske föredrar det lite murrigare. Ett annat sätt för att enkelt förändra rummet är en ny pläd som ligger draperad över rygg och armstöd på favoritfåtöljen.  En löpare eller duk kan göra mycket eller varför inte nya frotté handdukar i badrummet? Här hos oss i webshop Trendhuset har vi alla möjligheter för att du ska kunna göra både små och stora förändringar. 

Vi har nu lagt in alla våra leverantörers vårnyheter och en av alla favoriter i vår är serien Ella från Fondaco. Serien består av kökshandduk, kuddfodral, servett, duk och grytlapp. En härlig färgklick som man blir lite gladare av.