Om oss

Välkommen till Trendhuset! Hos oss hittar du ett stort urval av textilier och tapeter för hela bostaden, oavsett hur din stil och smak ser ut. Bäddset för sovrummet, gardinkappor för köket eller mörkläggningsgardiner för hemmabion - vi har det du letar efter och ser alltid till att ha ett stort urval av färger och mönster att välja mellan, alltid med kvaliteten i fokus.

Hos oss hittar du ett stort urval av tapeter och tapetverktyg för hela bostaden. Här hittar du tapeter av hög kvalitet – oavsett din smak och stil så kommer vi att få fart på din inspiration. I vårt utbud finns tapeter från alla ledande varumärken på den svenska marknaden. Låt dig inspireras av ett stort urval färger, mönster och strukturer – alltid med högsta kvalitet i fokus.

Vi har vår bas i Torestorp i Västergötland, men kan tack vare vår webbutik erbjuda kvalitativa textilier och tapeter till kunder över hela Sverige. Vårt mål är att vara det enda stoppet du behöver göra när du är på jakt efter textilier till hemmet eller till kontoret, var du än befinner dig. Därför har vi satsat på ett unikt helhetskoncept där vi lagerför alla tänkbara textilvaror som gardiner, dukar, överkast och handdukar samt även tillbehör som snabbfållningsband, blytyngder och vaxduksklämmor. Hos oss hittar du rätt!

Handla tryggt i vår webbutik

Du handlar tryggt och säkert i vår webbutik och ditt köp omfattas naturligtvis av Konsumentköplagen. Vi levererar alltid så snart vi kan och vi garanterar att du har dina beställda varor inom 14 dagar.

Har du frågor kring någon av våra textilier är du också varmt välkommen att kontakta oss på mail eller telefon. Vi hjälper dig gärna med tips och råd kring olika textillösningar för både hemmet och kontoret. Vår kundtjänst är öppen tisdag till fredag 11-18.

I webbutiken kan du botanisera bland en rad kategorier som gör det lätt att hitta det du behöver. Är du till exempel ute efter gardiner till köket väljer du lätt mellan gardinlängder och gardinkappor och kan välja mellan färdigsydda gardiner och metervara. På alla våra metervaror kan vi dessutom erbjuda tygprover, så att du lättare kan se hur färgen eller mönstret passar med inredningen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.