butiken

Svensk design till kampanjpris

Hemtextil med svensk design i hög kvalitet

Wow, vi är så stolta över att ha tagit in Arvidssons textilier i vårt sortiment. De har så mycket vackra mönster skapade av svenska designers. Söker du en bricka eller serveringsbräda till sommarens kalas så hittar du troligen något ur deras sortiment som faller dig i smaken. Du hittar även förkläden, kuddfodral, panelgardiner, grytlappar och kökshanddukar. 

Vi har just nu en kampanj på hela deras sortiment som ger dig 15% rabatt, kampanjen gäller denna veckan ut, till och med den 31/3 så varför inte passa på nu?

Serien Bryggviken, Björkdunge, Lyckeby eller Leksand är bara några av alla fantastiska mönsterdesigner de har. 

Här en liten presentation av företaget, texten hämtad från deras hemsida.

Arvidssons Textil AB

Halvdan Arvidsson grundade 1949 företaget Arvidssons Textil. Med sin gedigna skicklighet inom textilier, framförallt gardinmodeller, fanns en stor efterfrågan av hans hjälp.

Sedan dess har företaget kantats av flertalet händelser i takt med att världen förändrats. Det har inneburit att Arvidssons textil ständigt har anpassat sig, varit nytänkande och flexibla i sina val. Företaget har bland annat jobbat mot postorder och varuhus. Arvidssons Textil har länge skapat egna och unika mönster blandat med att köpa in färdiga tryck. Tillsammans med konstnärssjälen MiaLotta och svenska designers har de sedan utvecklat framtagandet av egna textilmönster. 

Med ett stort miljöfokus genomfördes 2010 en modern förändring för att bemöta kundernas krav på hållbara alternativ. I en allt mer digitaliserad värld valde företaget dessutom att fokusera på sin e-handel och ta ett viktigt steg mot framtiden. Idag har Arvidssons textil en rik historia fylld med utmaningar, nytänkande och framgångar. Det har omvandlats till 70 års värdefull erfarenhet.