butiken

Rabatt på Arvidssons Textils produkter

15% Rabatt på Arvidssons

Hör upp! Till och med 17/3 2024

Nu måste ni passa på att fynda. Vi har 15% rabatt på hela Arvidssons sortiment. Vi har över 800 olika produkter från dem följ länken ARVIDSSONS TEXTIL så kan du frossa i alla fina textilier. Här kommer ett axplock av godbitar.

Alla älskar KITTY. Kitty är gjort i samarbete med designstudion Björk-Forth. Det är ett mönster som är inspirerat från 50-60 tal och den tidens designer. Spana in dessa små kissekatter:

MiaLotta Arvidsson-Mars är Arvidssons egen designer. Hon är ju även som man kanske kan förstå av efternamnet en Arvidsonnare i tredje generation. Alla Mias mönster är handmålade på skiss innan de görs iordning för tryck. Detta är ett hantverk som dem är väldigt stolta över och som få kan utföra idag. Mias Inspiration kommer oftast från naturen i närområdet. Design Björkdungen är nog den mest kända designen Mia gjort med björkar. Sädesärlan som sitter på grenen känns nästa riktig när man ser den. Mönstret är ett av dom vi förknippar mest med Mias handstil. 

  

Äppellycka är ännu ett av Mialottas mönster. Ett underbart mönster med friska, fräscha gröna äpplen. Det finns som bärkasse, kuddfodral, kökshandduk, förkläde, grytlapp och panelgardin.