butiken

Julen närmar sig

Jultider med mys och glögg

Vi har en underbar tid framför oss. Julen närmar sig med stormsteg och vi tänder ljus. 

Julen är den högtid som vi pyntar och fixar i vårt hem som mest. Vi bakar pepparkakor och lussekatter, tänder adventsljusstakar, plockar in hyacinter och dörren får en vacker krans. Hos oss hittar ni både adventsljusstakar och vackra julgardiner. Du kan duka vackert på julafton med våra fina juldukar.

Dröm dig bort bland våra fina jultextilier. Följ länken Jul

Hitta inspiration och känsla inför Julen!

En jul med traditionella mönster, som rutor och prickar, inslag av naturen, juligt röda toner blandat med vackert skogsgröna nyanser.

Vi har samlat alla kategorier för julen så att du lätt ska hitta vad du söker. Vi har massor med fina produkter jul alla produkter såsom gardinlängderkapporkuddfodraldukarplädarjul i köketjulbelysningjulsaker och såntjul bäddset och mycket mer i olika mönster och färger. Både trendiga och mer klassiska mönster. Allt från julmattor till bordstabletter och jul i badrummet.

Det allmänna julfirandet kulminerar i Sverige på julafton den 24 december, hela perioden från första advent och framåt präglas av förberedelser inför julfirandet. Vi svenskar älskar julen och allt som hör julen till. Vi vill pyssla och dona genom att baka småkakor, göra eget julgodis, handla julklappar och hitta på rim. Genom att byta ut kuddar och plädar i soffan t ex. till julrött, sätta upp julgardiner i köket och kanske bädda med julpåslakan  - allt tillsammans hjälper till att skapa julstämmning och vi för våra jultraditioner vidare till nästa generation.