butiken

Gör fint i köket

Gör fint i köket med nya grytlappar, grillvantar och förkläden.

Hur många gånger tänker jag inte att jag ska byta ut mina gamla grytlappar i köket? Jag blir pinsamt medveten om detta när mina gäster kommer och jag skall servera maten vid bordet. Men då min vän är det ju liiite för sent. Man säger något lite ursäktande att 

-ja just det dem är lite urtvättade, skulle bytt ut dem, inte hunnit.....

Fast det vet ju både du och jag att det inte är sant. Man har bara inte prioriterat detta. Men nu kan vi göra slag i saken både du och jag för det finns en massa fina grytlappar, grillvantar och förkläden i nya vårkollektionen. Och inte behöver man välja ur just vårens nyheter man kan välja bland många snyggingar i vårt breda bas sortiment.

Just nu ligger Redlunds fina serie CLOUD mig varmt om hjärtat. Den är så söt med den langetterade vågiga kanten och så finns den både i vårfärgerna ljusgrönt och ljusrosa och i två basfärger sand och grått. Fundera ut vad du brukar ha för färg på servetterna när du dukar bordet för dina gäster så att du matchar snyggt med grytlappar och förkläde. Är det ljuvligt rosa eller krispigt grön eller kanske i naturnära färger som sand. Nej jag vet du är som jag, vi sejfar och kör på grått 🤣, i alla fall än så länge när vintern rasar utanför.

Förresten så finns CLOUD även som kökshandduk och kuddfodral. Snyggt med en matchande kudde om du har en kökssoffa. Det har inte jag så den kudden hamnar i soffan istället.